directie@destartbaansoesterberg.nl 0346 - 353 058

Kindcentrum de Startbaan

Kindcentrum in ontwikkeling

De Startbaan is een kindcentrum in ontwikkeling waarin we een vloeiende overgang creëren tussen kinderopvang en onderwijs. We werken nauw samen met als doel: werken vanuit één visie en pedagogisch klimaat.

Kindcentrum de Startbaan biedt basisonderwijs en kinderopvang voor kinderen van 2 tot 13 jaar in Soesterberg. Iedereen is welkom en hebben een wereldwijze mindset: opgroeien tot een wereldburger waar je alle kans krijgt om je te ontplooien en te ontwikkelen. Want ieder kind verdient een goede start en de beste voorbereiding op de wereld van morgen!

Ontdek de wereld bij de Startbaan!

Beleef, leef, lef is onze lijfspreuk. En onze opvang straalt dat uit: van alles ontdekken en zichtbaar anders. We dagen kinderen uit en laten hun grenzen verleggen. Kinderen krijgen alle ruimte om te leren door te experimenten, uit te proberen en zelf te ervaren.

Lekker lezen, een spel spelen, knutselen, koken, bakken, voetballen of buitenspelen… het kan allemaal! Een vast team van enthousiaste pedagogisch medewerkers nemen de tijd voor ieder kind en spelen in op de verschillen in leeftijd en interesse. Bij kindcentrum de Startbaan bieden we ook verrassende activiteiten en gezellige uitstapjes aan.