directie@destartbaansoesterberg.nl 0346 - 353 058

Diensten en aanbod

Speelleergroep

De speelleergroep is onze peuterschool ‘nieuwe stijl’. Er is volop uitdaging voor nieuwsgierige peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Knutselen, in de hoeken spelen, voorlezen, werkjes maken, sportactiviteiten, liedjes zingen, met elkaar op stap en samen de wereld ontdekken. Ook leren ze rekening met elkaar houden, samenwerken, delen en op hun beurt wachten. Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool!

Buitenschoolse opvang

Yes, klaar met school en eindelijk zelf kiezen wat je leuk vindt om te doen! Dat is ons uitgangspunt op de buitenschoolse opvang. We beginnen de middag met wat drinken en een gezonde snack, daarna gaan we spelen. Een eigen aflevering van StukTV maken, een modeshow organiseren, buiten de grootste hut bouwen of rustig een boekje lezen. Bij Ska Kinderopvang bepalen kinderen zelf hoe de middag eruitziet.

Kinderen bepalen het op de BSO

Op de bso maken kinderen vriendjes en vriendinnetjes voor het leven. De ene dag samen de keuken in om een gezonde courgettesoep te maken en de andere dag de snelste knikkerbaan bouwen. We merken dat kinderen aandachtiger bezig zijn als zij zelf een activiteit uitkiezen. We vragen kinderen wat ze willen doen maar bieden daarnaast ook toffe activiteiten aan. Hierdoor maken ze kennis met techniek, cultuur, kunst en de natuur. Hoe leuk is dat!