directie@destartbaansoesterberg.nl 0346 - 353 058

Diensten en aanbod

Kinderdagverblijf (vanaf 2 jaar) in Soesterberg

Onze medewerkers verzorgen en begeleiden je kindje met liefde en aandacht. In de veilige omgeving van het kinderdagverblijf kan het onbezorgd de wereld ontdekken. Wij bieden kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken. Figuurlijk en ook letterlijk: we vinden het heerlijk om binnen en buiten op avontuur te gaan.  

Wij begeleiden de kinderen in kleine groepjes, waardoor ze veel persoonlijke aandacht krijgen. Deze groepjes worden (spontaan of gericht) gevormd door kinderen met dezelfde leeftijd, ontwikkelingsfase en/of interesse. We stimuleren de ontwikkeling van de baby’s, dreumesen en peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.

Openingstijden:

Ma t/m vrij
07:30 tot 18.30 uur

Speelleergroep

De speelleergroep is onze peuterschool ‘nieuwe stijl’. Er is volop uitdaging voor nieuwsgierige peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Knutselen, in de hoeken spelen, voorlezen, werkjes maken, sportactiviteiten, liedjes zingen, met elkaar op stap en samen de wereld ontdekken. Ook leren ze rekening met elkaar houden, samenwerken, delen en op hun beurt wachten. Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool!

Openingstijden:

Ma t/m vrij
8.30 tot 12.30 uur 

Buitenschoolse opvang

Yes, klaar met school en eindelijk zelf kiezen wat je leuk vindt om te doen! Dat is ons uitgangspunt op de buitenschoolse opvang. We beginnen de middag met wat drinken en een gezonde snack, daarna gaan we spelen. Een eigen aflevering van StukTV maken, een modeshow organiseren, buiten de grootste hut bouwen of rustig een boekje lezen. Bij Ska Kinderopvang bepalen kinderen zelf hoe de middag eruitziet.

Openingstijden:

Ma t/m vrij
einde schooltijd tot 18.30 uur

Kinderen bepalen het op de BSO

Op de bso maken kinderen vriendjes en vriendinnetjes voor het leven. De ene dag samen de keuken in om een gezonde courgettesoep te maken en de andere dag de snelste knikkerbaan bouwen. We merken dat kinderen aandachtiger bezig zijn als zij zelf een activiteit uitkiezen. We vragen kinderen wat ze willen doen maar bieden daarnaast ook toffe activiteiten aan. Hierdoor maken ze kennis met techniek, cultuur, kunst en de natuur. Hoe leuk is dat!