directie@destartbaansoesterberg.nl 0346 - 353 058

Inspiratieavond 5 oktober: Leer anders kijken naar gedrag

In deze interactieve lezing, gegeven door Ingrid van Essen, ontdek je hoe je anders en ‘achter’ het gedrag van kinderen kan kijken. Want kinderen zijn zoveel meer dan hun gedrag alleen. Omgaan met lastig gedrag is niet makkelijk. Want gedrag lokt emotie uit vooral als iemand gedrag vertoont dat afwijkt van wat jij ‘normaal’ vindt. Maar wat is normaal? Hoe ga ik hiermee om als ouder of professional? En wat als we het anders doen, op zoek gaan naar de verbinding. Wat zou er dan gebeuren?

Ik ben oke, jij bent oke !– is de eerste van 7 sleutels waarmee je in verbinding met elkaar blijft. Benieuwd naar de overige 6 sleutels om anders te kijken en te handelen?

Meer over Ingrid van Essen

Onze spreker Ingrid van Essen ( 1972) was docent in het voortgezet onderwijs, is kinder-en jeugdtherapeut, communicatiespecialist, trainer en lifecoach (www.ingridvanessen.nl). Daarnaast is zij een veelgevraagd spreker op congressen en auteur van verschillende boeken met thema’s als communicatie en gedrag. Haar lezingen zijn interactief, theoretisch onderbouwd en zeer praktijkgericht. Je kunt er de volgende dag direct mee aan de slag. Ingrid laat zien dat gedrag slechts het topje van de ijsberg is. Samen met haar publiek gaat zij op zoek wat er onder de waterlijn verborgen ligt. Populaire boeken die Ingrid onder andere schreef: ‘Pubermania ‘en ‘Schoolmania’. Haar nieuwste boek ‘Communicatie zonder frustratie in het onderwijs’ verscheen in november 2019.

Waar & Wanneer

Dinsdag 5 oktober 2021, 19:30 – 21:00
Theater De Flint, Coninckstraat 60, 3811 WK Amersfoort

Aanmelden

Direct aanmelden: klik hier.

Coronatoegangsbewijs

De inspiratieavond is te bezoeken als je in het bezit bent van een coronatoegangsbewijs.